Since 2000 Apptus has been at the cutting edge of high-performance computing, search and navigation technologies, recommendation engines and online behavioural analytics. As a company, we’re a creative melting pot for researchers, innovators and business-driven champions. Our mission is to deliver a best in class product that match every customer’s need. We always seek the best talents to build on our success story and to the right people, we offer interesting challenges and a great opportunity to shape our product and the way we work with our clients.

Molnutvecklare till Apptus

Apptus söker nu en erfaren och driven utvecklare för att utveckla och underhålla vår molnlösning för Apptus eSales, en tjänst för produktexponering hos e-handlare. I Apptus strategi ingår att övergå från en mjukvaruleverans till en tjänsteleverans (software-as-a-service), där Apptus eget moln utgör kärnpunkten. Därmed kommer många av Nordens och Europas största e-handlare att utnyttja den lösning som du och ditt team utvecklar.

Apptus produktavdelning består av product managers och utvecklare uppdelat i fem team om ca tre i varje team, där alla bygger en gemensam produkt och där varje team fokuserar på att leverera ett värde till kunden. Som molnutvecklare kommer du att ingå i gruppen Cloud Services som fokuserar på att skapa en tillförlitlig och utbyggbar molnplattform för att drifta kritiska komponenter i Apptus eSales.

Vad gör en molnutvecklare?

Som molnutvecklare kommer du att få arbeta med varierande uppgifter för att bygga molnplattformen till Apptus eSales. Du kommer att bygga på en arkitektur av microservices för att skapa en robust och resurssnål körmiljö för alla de komponenter som utgör Apptus eSales. Du kommer att göra det enkelt för IT-personal att övervaka och underhålla kritiska tjänster. Du kommer att arbeta med alla ingående deluppgifter som design, implementation, testning och produktionssättning.

Rollen som molnutvecklare på Apptus ställer krav på att du trivs med att jobba med continuous discovery – snabb prototyping och tidig kundvalidering för att säkerställa värde, användbarhet och genomförbarhet. Detta förutsätter att du använder Apptus kontaktnät bland användare för att genast kunna pröva nya prototyper och därmed snabbt iterera fram till rätt lösning.

Du kommer att arbeta nära produktchefen för att bestämma vilken funktionalitet som ska byggas för att uppnå de mål som gruppen själv har tagit fram.

Vad kan en molnutvecklare på Apptus?

Du har minst 2 års erfarenhet av utveckling samt kunskap och erfarenhet av att jobba med servermjukvara och kritiska systemkomponenter. Du har tillräckliga kunskaper inom övervakning och drift för att sätta dig in i användarnas behov. Du har djupa kunskaper i serverprogrammering och kan jobba med hela mjukvarustacken.

Vem är en molnutvecklare i Cloud Services-teamet?

Eftersom du kommer att arbeta tätt ihop med produktchefer och andra utvecklare är du en person som gillar att interagera och har lätt för att kommunicera med olika grupper och individer. Du kan komma att ha vissa kundkontakter och det är en bra merit om du är bekväm med detta och ger ett förtroendeingivande intryck.

Skicka din ansökan

Låter tjänsten intressant? Skicka då snarast in din ansökan med tillhörande CV till careers@apptus.com

Ange som referens “Molnutvecklare”.  Om möjligt bifoga LADOK-utdrag.

Välkommen med din ansökan!