Since 2000 Apptus has been at the cutting edge of high-performance computing, search and navigation technologies, recommendation engines and online behavioural analytics. As a company, we’re a creative melting pot for researchers, innovators and business-driven champions. Our mission is to deliver a best in class product that match every customer’s need. We always seek the best talents to build on our success story and to the right people, we offer interesting challenges and a great opportunity to shape our product and the way we work with our clients.

Frontendutvecklare till Apptus

Apptus söker nu en erfaren och driven frontendutvecklare för att ge e-handlare styrning och insikt kring produktexponering med sin produkt Apptus eSales.  Apptus produktavdelning består av product managers och utvecklare uppdelat i fem team om ca tre i varje team, där alla bygger en gemensam produkt och där varje team fokuserar på att leverera ett värde till kunden.

Vad gör en frontendutvecklare?

Som frontendutvecklare kommer du att få arbeta med varierande uppgifter för att bygga användargränssnittet till Apptus eSales. Du kommer med hjälp av vår UX-specialist att bygga användbara och tilltalande gränssnitt som ger användaren möjlighet att styra den artificiella intelligens som väljer vilka produkter som ska presenteras. För att stödja användaren kommer du även att visualisera nyckeltal och diagram kring försäljning och produktomsättning. Du kommer att arbeta med alla ingående deluppgifter som design, implementation, testning och produktionssättning.

Rollen som frontendutvecklare på Apptus ställer krav på att du trivs med att jobba med continuous discovery – snabb prototyping och tidig kundvalidering för att säkerställa värde, användbarhet och genomförbarhet. Detta förutsätter att du använder Apptus kontaktnät bland användare för att genast kunna pröva nya prototyper och därmed snabbt iterera fram till rätt lösning.

Du kommer att arbeta nära produktchefen för att bestämma vilken funktionalitet som ska byggas för att uppnå de mål som gruppen själv har tagit fram.

Vad kan en frontendutvecklare på Apptus?

Du har minst 2 års erfarenhet av utveckling samt kunskap och erfarenhet av att jobba med webbaserade gränssnitt. Du har tillräckliga kunskaper inom javascript och HTML för att både snabbt kunna prototypa, och sedan noggrant produktifiera, nya gränssnitt utifrån givna designförslag och UX guidelines..

Vem är en frontendutvecklare på Apptus?

Eftersom du kommer att arbeta tätt ihop med produktchefer och andra utvecklare är du en person som gillar att interagera och har lätt för att kommunicera med olika grupper och individer. Rollen kräver att du är intresserad av användbarhet och design – dvs att utifrån de scenarion som besökarna har kunna skapa gränssnitt som på bästa möjliga sätt uppnår avsedd effekt. Till din hjälp har du en professionell Lead UX. Du kommer att ha vissa kundkontakter och det krävs att du är bekväm med detta och ger ett professionellt intryck.

Skicka din ansökan

Låter tjänsten intressant? Skicka då snarast in din ansökan med tillhörande CV till careers@apptus.com

Ange som referens “Frontendutvecklare”.  Om möjligt bifoga LADOK-utdrag.

Välkommen med din ansökan!